Winnaars naar 13e Brabants Debattoernooi

 Oelbert wint Tiende Lions Scholieren DebatOok dit jaar organiseerde de Lionsclub Oosterhout Alm & Donge in samenwerking met het St. Oelbertgymnasium, het Mgr. Frenckencollege en het Dongemondcollege, het Lions Oosterhout Alm & Donge Scholieren Debattoernooi. Dit jaar voor de tiende keer; een decennium.

Net als voorgaande jaren, bestond de  jury voor de halve finales en de finale uit Stefan Huisman, burgemeester van Oosterhout en Yolanda Sjoukes, journalist van BNdeStem en Reinout Slee, voorzitter van de Debatingclub Breda. De prijs van de beste debatters is onder andere de deelname aan het Brabants debattoernooi.

Vorig jaar zijn Rik Broekhoven, Anne Keemink, en de broers Gijs en Jan Smits van Oyen van het Sint-Oelbert gymnasium, onder begeleiding van de Debating Club Breda, met 873 punten op de 9e plaats gekomen van het 12e Brabants Debattoernooi. Een zeer goede score, aangezien er 16 ervaren teams hebben deelgenomen.

Dit jaar zal wederom een team van het Sint-Oelbert gymnasium, na hun glansrijke overwinning op het Lions Oosterhout Alm & Donge Scholieren Debattoernooi, deelnemen aan het 13e Brabants Debattoernooi op 31 januari ’15. We wensen hun alvast veel plezier en succes.

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.